Източник lamqta.comОвен  През този ден партньора или началника може да са

...
Източник lamqta.comОвен  През този ден партньора или началника може да са
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Неприятности за две от зодиите, но една ще се окъпе в пари

Източник lamqta.com

Овен 
През този ден колегата или началника може да са в неприятно въодушевление, заради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за шерване на нови оферти, да се изявявате пред необятна публика, или да се отчитате пред началника си. Не се предлага бракосъчетание, изясняване на връзките с родителите, да сключвате публични споразумения (особено дългосрочни), както и да водите договаряния с адвокати, юристи, купувачи и застрахователни сътрудници. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно правилно. 

Телец

Удачен ден за тези, които не са привикнали да се оставят да бъдат надприказвани. Изглежда Ви чака продължителна дискусия с Вашия обичан човек. Нека Вашето сладкодумство бъде непрекъсващо, а източникът на причини – дълбок. Само освен това състояние ще можете да постигнете стремежи резултат.
 

Близнаци

Ако може да си предствите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали по този начин и Вие сте вярвали, а през днешния ден ще имате късмет да докажете това на процедура. Освен че имате задоволително сили и разум да го извършите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрестанно ще си представяте своята фантазия, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, в случай че се опитате да я реализирате.
 

Рак

Днес ще бъдете непостижим експерт за реализиране на невъзможното.Само не се претоварвайте с поръчки. При това на Вашия обичан човек ще бъде мъчно да беседва с Вас за усеща, защото ще бъдете прекомерно заети.За задачата той ще направи всевъзможни опити и в случай че имате някаква опция, помогнете му с цел да решите тази не лека задача...
 

Лъв

Макар че Лъвовете се славят със своята смелост, през днешния ден бихте предпочели тя да е още по-глямо количество у Вас, защото Ви предстоят доста по-сериозни неша, в сравнение с разправиите с ревностния любим. Ще се сблъскате с невероятни условия, насоки, недоумение и неточности, а всичко това може да докара до проблеми с връзките Ви с хората – сантиментални, нереален или професионални. Няма да е елементарно, та по тази причина започвайте да действате, до момента в който е време.
 

Дева

Днес за Вашия обичан човек ще бъде извънредно значимо да знае, че в действителност Ви е необходим и фактически Ви е забавно да поддържате връзка с него на разнообразни тематики. Ако няма тази убеденост, много дълго ще се наложи да го извеждате от меланхолия по-късно.
 

Везни

Бъдете подготвени за удар с прочувствен бич. Целият този муден развой, който сте показвали, ненадейно ще пробие заслона и ще се устреми напред със скоростта на патрон. Хванете се за тази движеща мощ, която през днешния ден след обяд ще Ви отнесе на удивителни места. Нещата ще наподобяват по този начин, като че ли е изхвърчала пробката, блокираща активността на Вашите мисловни тръби, и концепциите са потекли бързо и дейно. Наслаждавайте се на опцията и свободата да действате съвсем толкоз бързо, колкото мислите!...
 

Скорпион

Много Ви върви във всичко, което е обвързвано с пари. Само че по другите въпроси нещата стоят не толкоз ослепително. Неочаквано и по неразбираеми аргументи ще стартират да се скапват връзките Ви с деловото обграждане.. По-късно ще се обясни, че провинен за всичките Ви проблеми са Вашите недоброжелатели, разпространяващи лъжлива информация. Ще се окаже, че и общуването с околните Ви е комплицирано, а това ще се отразява на Вашата самонадеяност и концентриране върху своите ползи. Непрекъснато Ви приканват, да помислите и за другите, а това Ви дрезни неимоверно доста. Нещата може да стигнат до оглушителен скандал.
 

Стрелец

Днес сте доста стремителни: не вървите, а напряко летите в живота, увличайки със себе си тези, на които духът на приключенията не им е непознат. Привлекателни сте и излъчвате омагьосване, което неизбежно работи на дейните, ярки и необикновени хора. „ Сивите ” хора нямат място до Вас. Въпреки огромното количество разнородни събития, денят няма да се окаже изтощителен. Текущите задания ще решавате хазартно, а ненадейно зародилите трудности ще преодолявате въодушевено. 
 

Козирог

Редно е да деянията схващане към членовете на фамилията внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а Вие откровено считате това за нелепост и сте склонни да ги наградите към порядък? Не бурзайте и ще видите, че скоро ще Ви стане забавно, а полученият резултат очевидно ще оправдае напъните.
 

Водолей

Днес ще се наложи да поотстъпите със своите упоритости! На другото ястие на везната е сложено нещо доста по- значимо за Вашия обичан човек. Своето ще си получите, единствено че малко по-късно. Сега приоритет би трябвало да бъдат неговите ползи.
 

Риби

Удачен ден за дейна отмора. В никакъв случай не си стойте в къщи. Трябва просто да рестартирате нервната си система. Денят няма да Ви донесе нищо ново. Но това напълно не значи, че можете да се отпуснете. Възможно е просто да е мъртвило пред стихия. Има възможност за затруднения след настинка. По отношение на своята осанка не се опасявайте да експериментирате с форми, прически и парфюми. Не се отчайвайте, заради финасов дефицит. Това са единствено краткотрайни затруднения.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР